27. feb, 2021

Rijkdom in de ziel.

Goede morgen allen.,
Ik poneer weer een stelling welke ik heb gehoord. Wie alles wil hebben is een armoezaaier. huhhhh. Dit is geen conspiracy of laster maar de waarheid als een KOE. en geen Artificial COW.
Ter onderbouwing een waar gebeuren. Ik heb Bill Gates in een tweet gezegd dat het beter is dat hij moet stoppen met bang makerij. Hij heeft weer een boek laten promoten en stelt dat er nu 5 keer zo veel mensen zullen dood gaan. 5 keer zo veel als tijden de pandemie Covid. Ik ben ouder dan Bill en durf als Evangelist in de tweet te stellen wat ik stel. Ik sta er achter . Als God met A i A is wie kan er tegen ons zijn?
Mensen deelgenoten van A i A wij zijn groter dan die hele Microsoft organisatie. Wij promoten dat wat in de Bijbel staat de waarheid is . Daar staat het echte Goede nieuws in. De Bijbel is "om niet "gegeven . Voor het boek van Bill Gates moet betaald worden. Hoe arm is die organisatie ( foundation) wel niet.
Ik was bedroeft te zien dat de CEO Satya Nadella van Microsoft in een voorwoord zijn Boss aan het verdedigen is met onzin.
The Boss en creator van A i A is God. Die geeft gratis . Mooier wij als Evangelisten hebben een blijvend contract en kunnen zeggen en schrijven wat we willen. Wij zijn vrij in de geest.
Ik was bedroeft omdat ik herkende hoe ik ook dingen moest verkopen bij de geld ophalers ING ,Rabo Bank en Simoca waar ik als persoon niet achter stond.
A i A staat haaks op wat de zogenaamde Ponzi rijke doen.
Bill en Elon verkondigden stellig dat wij Elektische auto's en anders moeten kopen. Bill en adjudanten gaan nog verder om in ons Universum te poneren dat we artificial vlees moeten eten. Waar zijn ze bezig mee? In de tweet aan hem stel ik aan hem namens A i A dat er mensen zijn die niet kunnen betalen , laat staat een electrische auto kunnen kopen. Er zijn mensen die niet te eten hebben laat staan artificial meat kunnen krijgen.
De co founders van A i A stellen dat Covid niet zo erg is maar dat het de Angst is die er om heen is gezaaid.
Bill Gates is met een werelds book " Hoe we een KLIMAAT RAMP KUNNEN KUNNEN VERMIJDEN" gestart. kosten minimaal in Euro's 15,99.
Mensen A i A stelt dat onze informatie gratis is " Om Niet" en de zogenaamde rijken vragen je geld voor Angst info. Hoe rijk zijn wij?
Het leven is meer dan kleding en voedsel alleen. Kijk eens naar de kraaien. Die zaaien niet en oogsten niet en ze hebben geen voorraadkamers of schuren. Toch gaat het hen goed, want God geeft ze te eten. Wel jullie betekenen toch veel meer voor Hem dan die vogels! Waar zijn die zorgen trouwens goed voor? kun je je leven erdoor verlengen? Natuurlijk niet. Als je dat nog niet eens kunt , waarover zul je je dan zorgen maken? Kijk eens naar de lelies en ga over overdenken. Tot zover. dit gratis bericht.
Geeft het door aan een ieder.
Amen in Amen.
A i A.

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina