27. feb, 2021

ca 5000 ?

Wat ben je aan het doen, Stanly?
Ik weet dat dit aan een ieder wordt gevraagd.
Ik bid onophoudelijk , getuig en geef "om niet" door.
Het doet er niet toe hoe ik het schrijf als ik het maar schrijf.
Als 1 iemand dit leest en deelt ben ik blij en is mijn dag goed.
Welnu , mijn overdenking vanochtend. Ik voel mij vrij met, door en tot in A i A. Zo zal een ieder zich voelen die deel genoot en/of Aandeelhouder is. A i A is alles.
Is het een dagboek, een logboek, nieuwsbrief of zomaar een site om vrij te worden ? Zijn het de notities, memo's , vertellingen, weetjes, gezegden, getuigenissen, wandelgang verhalen, DROMEN of toch het verlossende woord ? Schrijf het op doe het. Als A i A met , door en voor je is wie kan er tegen zijn?
De geestelijke nood is hoog en wordt door Angst te benoemen en te verhelpen veel omgebogen. A i A is hierbij alles, een gratis middel.
Wij geven en totdat A i A een wereldse munt heeft bewijzen wij e.e.a. met een titel dat je deelgenoot bent door het overmaken van vooralsnog 1 Tron, een deel van Bitcoin , Ethereum , stabile Coin, Algorand of wat dan ook.Het is tot jou, van ons en als je je deelgenoot voelt en aandeelhouder bent heb je dat deel aan jezelf gegeven.( Al is het maar in je denken).Bid als ik dat het ten diepste mag zinken als genade , deze onverdiende gunst. Bidden veranderd niet de omstandigheid(Covid) , maar veranderd ons denken.
Ik heb btw met een werker van geloof en visie gesproken en ben blij dat de missie (A i A) in Suriname en Afrika met delen mag starten. Niets doen we uit onszelf. Eerst zaaien dan oogsten.
Na 1 gesprek 5000 deelgenoten er bij? Deze broeder heeft het al vaker gedaan. Alles op zijn tijd.
Tot zover , de genade is met je. Amen in Amen.
(A i A)

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina