27. feb, 2021

AiA is zuiver.

AiA groeit met de dag , de intentie is zuiver.
Facebook vraagt ook iedere keer wat wij aan het overdenken zijn.
Welnu AiA is voor onze deelgenoten met hun dromen groter dan FB, groter dan Amazon en Microsoft samen.
AiA is echter net zo sterk als de zwakste aandeelhouder in de keten blockchain.
Ik heb vanochtend vroeg gewerkt met 1 van onze AiA werker.
Wat hij niet meer kon zeggen is dat Ethereum in de daling zou stijgen. De stelling van AiA is dat de munt stijgt of de munt daalt.
AiA is zuiver. Het is goed of het is kwaad. Er is geen tussen weg.
De vrouw is zwager of is niet zwanger.(lLOL). En niet een beetje zwanger. Om positief te eindigen is de belofte in WA gezet voor een mede Founder van AiA dat zijn hele inleg in Tron is gegarandeerd. Dat kan in AiA , hij weet het zelf. In oude banktermen gesteld heeft AiA een V.A.R. ( Voorziening voor algeheel risico). AiA kan dit doen in deze tijd van risico en opbouw.
Wat AiA nog voor jullie kan doen is het stellen van zijn eigen VAR genoemd Verklaring van AiA Relatie. Binnen AiA is er eigen Uitzend bureau met een app. Elke houder heeft een eigen link binnen het AiA ECO-systeem . Met dank onder alle omstandigheden aan de wereldse gewoonte. Wij blijven altijd bestaan zolang jullie als medeaandeelhouders en volharders nog dromen hebben. Amen in Amen.

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina