27. feb, 2021

Goed nieuws

Hi, alle brengers van het goede nieuws.
Facebook is vooralsnog het grootste platform voor dit goede nieuws. Gisteren heeft het A i A het SSL-certificaat gekregen.(www.all-in-all.nl)
Weer 1 klein stapje verder naar de weg om alsdan het grootste platform ooit te zijn. (I A m) Wij kunnen alleen iets doen tenzij wij het de grootste hebben zien doen.
Wij zijn de navolgers en niets is uit onszelf.
Alle mensen die het lezen zijn wederom geroepen om gratis eigenaar te zijn van dit onmenselijk grote lichaam (A i A).
We hebben enkele berichten van mensen die het niet snappen. Daar kan onze organisatie voor zover als mogelijk nog op reageren. Als we er echt niet meer uitkomen geven we het door aan de naast hogere leiding van de organisatie. Wij zijn overigens blij als mensen niet begrijpen dat ze gratis iets goeds hebben. Wij leren veel van gevoelens en onbegrip. Omstandigheden door de Covid , het Milieu en vele kwalijke zaken krijgen mens en dier ook zo maar voorgeschoteld.
Nu wordt er stellig aan gewerkt dat wij via andere media A i A bekend zullen maken. Wij denken aan Youtube, Skype , Zoom e.d.. Binnen A i A is er expertise van o.a. studio muzikanten en onderwijzers. Enkele van hen zijn opgenomen in het bestuur. Het bewijs is geleverd dat via het horen mensen sneller geloven in de Missie. Is het toch de toon die de muziek maakt? Vol lof.
Er is veel goeds. We zijn eigenaren van goede zaken. We geven nu gratis tools door en zullen leren er mee om te gaan.
Binnen A i A zijn er al een aantal Evangelisten. Deelgenoten die het goede nieuws al kennen en het "zo ie zo" doorgeven. Ik ben blij en verheugd dat kinderen van A i A hebben gehoord. Het zit er al jong in. Ook dit bemoedigd om de ingeslagen weg vast te houden , weliswaar met de hulp van hun ouderen.
Wij geloven dat het lichaam A i A uiteindelijk groter is dan de grootste onderneming ooit. Omdat wij dat lichaam zelf zijn blijven wij met een positieve grondhouding volhouden. Er is maar 1 groter en dat is de Founder van (A i A) zelf. 1 Cor. 15:28
BTW vanochtend is aan Justin Sun van Tron coin een Tweet gezonden dat vooralsnog zijn Coin no. 1 is. Wij gebruiken dat in onze investering. Met de hoop dat hij hulp gaat bieden binnen de samenwerking met de AiA coin. Alles is geven en ontvangen.
De genade is met jullie.
A i A. Amen in amen.

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina