2. mrt, 2021

Platform

Een lievelings auto de (A lf A) 166 2.0 TS is net op Marktplaats , geplaatst. Een deel van de opbrengst omgerekend 32.425 Tron Crypto zal voornemens verder gedeeld worden via A i A .

Ook hier is het alleen de wil van de grootste aandeelhouder. E.e.a is vastgelegd als belofte.De transacties binnen A i A zijn transparant en waar mogelijk kunnen jullie als deelgenoten komen in aandeelhouders vergaderingen en je vragen stellen. Het bestuur weet nog niet hoe en hoe snel we allen samen kunnen vergaderen. In beperkte groepjes als digitale Cel lukt het nog wel. De tijden van verdere ontwikkeling zijn niet bekend. Dat er ontwikkelingen zijn staat vast. E.e.a kan via de site, email , ander sociaal medium, telefonisch of FB . De site www.all-in-all.nl en FB zijn al voor een ieder toegankelijk gemaakt. Dit nu terzijde.

Wat ik vanochtend met je mag delen is zo veel groter dan het delen van die 32.425 Tron. De Founder van A i A heeft een opzet bekend gemaakt hoe het verdelen van 7 miljard coins onder alle mensen mogelijk zal zijn. De voorwaarde is dat een ieder " om niet" blijft delen. Te beginnen met vermogende gelovige mensen.Zij die dat vermogen gratis hebben gekregen. Als allen met deze woorden blijven delen onder allen is een deel van zijn Plan gerealiseerd. Die Zeven (7) Coins worden 700, 7000, 7000000 en dan uiteindelijk het wereldse doel van 7000000000 coins. Let wel zeven miljard verdeelde Coins. Hij heeft mij uitgelegd dat je het zal zien als dat kleine puntje boven de verticale streep van de i. Als je dat puntje maar door blijft delen worden het meer dan 7 miljard kleinere puntjes.Hij heeft mij uitgelegd dat wij al Mobile telefoons en Computers hebben die veel krachtiger zijn dan de krachtigste Computers die de NASA heeft gebruikt voor het lanceren van de 1ste raket naar de Maan.

Met die telefoons en computers kunnen we per direct delen en elke berekening laten maken die mogelijk is. Getallen Delen en Vermenigvuldigen is mogelijk op de telefoon. Laat staan op de super snelle computers die zelf Pythagoras niet had.

Hij zei mij nog te delen het digitale mining Program , Pi Network. Hiermee kan je investeren "om niet" en toch een hoog verdien percentage krijgen. Kleinere groepen specialisten zullen dat verder uitwerken. Anders dan bij de Traditionele Banken met o.a. de Beleggers en Effecten hypotheek zijn er nu directe en korte lijnen. Ik hoor te geloven en zal vragen het uit te voeren. Hij dekt ons wel in met de algehele bescherming. Als wij het niet doen doet een ander het wel. Wat dat betreft heeft Hij alle geduld. Enfin ik heb gedaan wat gevraagd is, maar kan niet alles alleen. Er zijn veel meer erfgenamen, die kunnen delen en op Zijn tijd het veelvoudige krijgen.

Ik vertelde eens aan een bestuurder/erfgenaam van A i A. dat het platform A i A groot is maar meer deel cellen of chapters nodig heeft. Ik zie als voorbeelden denkers als Pythagoras , Einstein en Tesla . Deze personen vallen in "het niet" in vergelijking met wat ik zie en hoor van de Ontwikkelaar van A i A. Wij kennen Hem allemaal maar moeten nog Alles van Hem geloven. Ik doe dat met vertrouwen en bid dat wij allen dat zullen doen. Ik geloof niet alleen (in) Hem, maar geloof Hem.

Tot zo ver

Amen in Amen.

A i A

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina