13. mrt, 2021

Prijsvraag? het leven is een spel.......

Is de prijsvraag onduidelijk geweest? of is het antwoord moeilijk te geven? Ik heb de vraag nog gesteld aan de voor mij grootste bankier in Nederland.Ken hem goed en heb nog geen reactie gehad.Maar geen van onze volgers heeft gereageerd.AiA heeft het prijzen geld van 7000 Tron op een iPhone 7 met 128 gb, vergroot met 12 gouden kruizen aan een hals ketting.Wellicht dat er meer mensen nadenken over hun eigen onderneming.Een ieder die het wil kan gratis eigenaar worden van AiA middels een converteerbare overeenkomst.Toch zijn er weinigen die het kunnen geloven.Het is als Genade om niet.Hoeveel rijkdom bezitten we en beseffen dat " om niet" niet.

De vraag is: Wie, Wat of Welk bedrijf is groter dan JE Eigen vennootschap AiA Body BV. waarvan God de grootaandeelhouder is, en alles, tot, door, voor en van Hem is? Ik zal helpen ..een antwoord was Tesla..dat is niet goed omdat Elon Musk de grootaandeel houder is van Tesla en God groter is dan Elon. Enfin er is 1 antwoord wat ons bestuur accepteerd en dan heb je een kruis en ketting. Amen in Amen .AiA.

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina