3. okt, 2021

Corona toegangsbewijzen...

Vanaf het begin van de coronacrisis is er gewaarschuwd voor de enorme misleiding die zich wereldwijd voltrekt. Dat begon reeds toen men COVID-19 de A-status toekende, d.w.z. het zou een killervirus zijn in dezelfde categorie als Ebola. Ter vergelijking: Ebola heeft een IFR (=sterftepercentage bij infectie) van 50% en COVID-19 van 0,15%, vergelijkbaar met een stevige griep. Door de (georkestreerde) paniek die in maart 2020 ontstond liet de bevolking met groot gemak zich keer op keer opsluiten (‘lockdowns’). Van alle kanten werd men bang gemaakt. Oude mensen in verzorgingstehuizen mochten niet bezocht worden en liet men verkommeren in hun kamers. Dat heette dan ‘social distancing’. Op straffe van boetes moest iedereen anderhalve meter afstand houden en mocht men elkaar zelfs geen handen geven. Niet-werkende en schijnveilige mondkapjes werden op tal van plaatsen verplicht, avondklokken ingesteld, enzovoort. Tegengeluid werd en wordt allerwege gecensureerd zodat de ‘angstporno’ in de media blijft aanhouden.

Vaccinatie

Vanaf de aanvang van de crisis werd ook alle hoop gevestigd op het verlossende ‘vaccin’ dat zou worden ontwikkeld. Inmiddels heeft het grootste deel van de westerse wereld al één of twee prikken gekregen. De langere termijn effecten van de ‘vaccins’ zijn weliswaar onbekend, maar vanwege de veronderstelde urgentie, achten de aangewezen instanties dat dit keer verantwoord. Want iedereen moet en zal worden gevaccineerd en zij die dat niet doen worden als asociale ‘wappies’ neergezet. Minder dan een jaar geleden verzekerden regeringleiders in Nederland dat het nemen van een ‘vaccin’ vrijwillig zou zijn, zonder dwang of drang. Maar ook dit was een valse belofte want vanaf 25 september geldt dat ‘ongeprikten’ niet meer in een café, restaurant, theater of bioscoop binnenkomen. Behalve dan wanneer zij een 24 uur geldige negatieve PCR-test kunnen tonen wat in de praktijk neerkomt op buitensluiting. Alles is gericht op controle middels een QR-code. Met bescherming van gezondheid heeft dit niets van doen. Want wie corona heeft kan vrolijk en zonder enig probleem overal naar binnen, als hij maar een coronapas heeft. En omgekeerd kan iemand die volstrekt gezond is maar niet in het bezit van een coronapas, nergens naar binnen! Gezond of niet, iedereen wordt op voorhand beschouwd als een gevaar. Zó verziekt is het denken van een maatschappij die dit laat gebeuren!

een derde (en vierde en vijfde) prik

Het totalitaire regime dat sinds maart 2020 gaande is houdt maar niet op en neemt telkens nieuwe vormen aan. Het virus muteert, maar de leugens daaromtrent niet minder. Daarbij blijkt het beloofde ‘verlossende vaccin’ qua effectiviteit zwaar tegen te vallen. Israël, een land dat zoals bekend voorop loopt in de vaccinatie van de bevolking, heeft inmiddels meer ziekenhuisopnamen dan vóór de vaccinatie terwijl de meerderheid van de coronagevallen dubbel gevaccineerd is! Men is daarom daar nu druk doende iedereen voor een derde keer een prik te geven en binnenkort geldt idereen als ongevaccineerd als men slechts twee prikken heeft gekregen. Het groene vinkje op de coronapas is geldig totdat de overheid zegt dat het niet meer geldig is. In Nederland zal het niet anders gaan. Iedereen die zich nu heeft laten prikken om voortaan ‘vrij’ te zijn en overal binnen te komen, zal van een koude kermis thuiskomen. Om het groene vinkje te behouden zal men namelijk telkens weer door een andere ‘hoepel moeten springen’. Het sociale kredietsysteem zoals men dit in China kent, komt eng dichterbij. Inderdaad, macht corrumpeert en niets blijkt zó permanent te zijn als de ‘tijdelijke’ maatregelen van de overheid.

coronapaspoort

Eerder heb ik betoogd dat wat momenteel gaande is, zeker nog niet “het teken van het beest” is zoals Openbaring 13 dit beschrijft. Maar de tijd dringt en we zijn wereldwijd hard op weg hier naartoe. De technologie om middels digitale en biometrische methoden mensen uit te sluiten van het maatschappelijk leven zijn voorhanden en de toepassing zien we nu voor onze ogen voltrekken.

De meeste mensen zijn voor deze eindtijdelijke ontwikkelingen blind en lopen mee in het heersende narratief. Ook (en vaak zelfs juist!) de kerken doen hier net zo hard aan mee. Het ‘nieuwe normaal’ (dat niet normaal is maar bizar en dystopisch!), wordt ook daar omarmd. In de christelijke pers vraagt men zich inmiddels openlijk af of ook zij niet moeten gaan werken met het corona-certificaat. Men is weliswaar nog terughoudend maar dat is een kwestie van tijd en enkel omdat de regering haar ook nog niets heeft opgelegd. Het protest echter is slap en niet principiëel. Te vrezen is daarom dat wanneer het tonen van een QR-code ook verplicht zou worden in kerken, dat zij (grosso modo) overstag zullen gaan. We gaan het zien…

Ondertussen zal het de lezer niet verbazen dat we nooit mee zullen gaan in deze tyrannie. Wat vóór 2020 normaal was, is bij ons nog steeds normaal. En iedereen is vanzelfsprekend hartelijk welkom zonder toegangsbewijzen en QR-codes. Zoals we dat bij GOD ook zijn. Geen discussie over mogelijk!

Meest recente reacties

06.01 | 20:01

All in All heeft 59K views.Er kan gereageerd worden. Voor mij is er geen groter geheel als Alles in Allen is. For of Him, and through Him and to Him, are all things: to Whom be glory for ever. AMEN

06.01 | 19:46

test fase

Deel deze pagina